search
Menu

Como Townhouses

This project is based on the subdivision of an existing corner lot in Como into two for the development of two executive townhouses. The two storey townhouse elevations are contemporary but with combination of facebrick and render on the ground floor reflecting the local materials of the area. The first floor is clad in dark grey colorbond vertical ribbed cladding with a combination of recessed and boxed windows.

 

On the ground floor, residents have a double garage, an open plan kitchen with scullery, living, and dining area opening onto northern outdoor courtyards. There is a separate laundry and powder room, as well as a ground floor master bedroom, walk in robe, and ensuite.

 

Upstairs on the first floor, there is a second master bedroom with walk in robe and ensuite, and two additional bedrooms, a study, separate bathroom and powder room, and an additional first floor living area which opens onto a balcony that looks into the rear courtyard. The development provides living areas and courtyards well away from each other and the street, providing the privacy and amenity suited to our contemporary lifestyle.